robcommandeur@outlook.com   |   +316 30 65 2996
Follow us :-

News

21-6-2021: The Remedy in de media

In de PZC valt een leuk stukje te lezen over de The Remedy!

Lees het hele stuk en bekijk de video op https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/the-remedy-hoopt-op-better-days-en-rockt-lekker-doorrr~a77a1c8e/


5-6-2021: Sneak preview nieuwe EP live vanuit “de Piek”

Vanavond is het zover: The Remedy is eindelijk weer eens live te zien! En wel met een sneak preview van de nieuwe EP “Better Days”. Vanuit de Piek wordt een live stream verzorgd zodat iedereen kan mee genieten van eindelijk weer een live optreden. Dank gaat uit naar “de Piek” voor het mogelijk maken hiervan!

De stream is te volgen via: https://www.facebook.com/events/594668648602547/


10-4-2020: Ook The Remedy schrijft speciaal “Corona” – nummer

Gezien de huidige Corona crisis hebben we met The Remedy een samenwerking gezocht met coverformatie Soulkitchen om een nummer te schrijven om mensen binnen deze crisis een hart onder de riem te steken. Het is niet helemaal blues geworden, maar in onze ogen we een mooi resultaat. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden!


23-12-2019: Indoor Blues Festival groot succes!

The Remedy mocht voor de tweede keer spelen op het welbekende Indoor Bluesfestival in Kwadendamme. Het festival was uitverkocht en wederom een groot succes. Zie onderstaande links voor meer informatie en stay tuned voor video opnames!


30-10-2019: Opnames EP van start!

Het doel is om medio 2020 de eerste Remedy EP met eigen werk te releasen. De opnames zijn inmiddels in gang gezet en er wordt uitgekeken naar het eindresultaat! We houden jullie op de hoogte!


25-6-2019: The Remedy op festival Blommenkinders Roosendaal

Dit jaar mag The Remedy aftrappen op het speciale Blues stage van festival Blommenkinders te Roosendaal. We kijken er naar uit!
Check de site voor details: https://blommenkinders.nl/

COMPILATIEVIDEO RELEASE VAN THE REMEDY

Bekijk hier een korte impressievideo van The Remedy

Voor meer nieuws volg ons op Facebook https://www.facebook.com/pg/theremedybluesrock